İstanbul Sünnet Organizasyonu

Yakın zamanda oğlunuza sünnet düğünü yapmayı mı düşünüyorsunuz? Emin olabilirsiniz doğru adrestesiniz. Sünnet erkek çocuğu için önemli bir andır ve erkekliğe de ilk adım olduğu için aileler tarafından önemsenmektedir. Son dört yıldır sünnet düğünleri büyük organizasyonlar ile kutlanmaktadır. Ve aileler tarafından oldukça fazla tercih edilmekte. Siz değerli müşterilerimiz sünnet organizasyonu boyunca yorulmak, yıpranmak istemiyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli, sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz. Sünnet organizasyonunu tamamen sizlerin istekleri doğrultusunda profesyonel ekip kadromuz ile hayata geçiriyoruz.

İstanbul Sünnet organizasyon hizmetini başta İstanbul ve ilçeleri olmak üzere tüm Türkiye’de tercih edebilirsiniz. Yılların verdiği tecrübemize güveniyoruz. Yeni organizasyonlara imza atmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız sünnet organizasyonları sonunda müşterilerimiz verdiğimiz hizmetten son derece mutlu ve memnun olarak ayrılıyorlar. “İstanbul Semazen” firması olarak mottomuz en iyi hizmeti vererek sizleri mutlu etmek ve en çok tercih edilen organizasyon şirketi olmak.

Sünnet düğününü açık bir alanda veya kapalı bir alanda da yapılabilir. Dilerseniz mekanı sizler için süsleyebiliriz. Veyahut sadece sünnet çocuğunun oturduğu kısmın arka planını şerit balon ile süsleyebiliriz. Sünnet organizasyonu için patlamış mısır, Osmanlı macunu ve palyaço hizmetimizi de tercih edebilirsiniz. Alacağınız hizmet sünnet organizasyonunu nasıl yapmak istediğinize bağlı? İslami sünnet düğünü yapmayı düşünüyorsanız. Kuranı kerim tilaveti için hoca, Semazen ekibi, İlahi grubunu tercih edebilirsiniz. İslami değil de normal yapmak istiyorum diyorsanız. sünnet tahtı, yeniçeri ekibi, mehteran grubu, ve yine ilahi ekibimizi tercih edebilirsiniz.

NASIL BİR ORGANİZASYONU TERCİH ETMELİYİM?

Aslında bunun cevabı oldukça kolay. Şöyle ki sünnet düğünlerinin en çok tercih edilen sünnet tahtını kiralayabilirsiniz. Çocuğunuz taht üzerinde bir padişah edasıyla salona giriş yapar. İkinci olarak İstanbul Yeniçeri askerlerimizi tercih edebilirsiniz. Sünnet çocuğu yeniçeri askerlerinin omuzlarında taşınır. Üçüncü bir hizmet olarak ta Mehter takımını tercih ederek Muhteşem mehter marşlarımız ile sünnet organizasyonunuz coşkulu ve heyecanlı olacak…

SÜNNET ORGANİZASYON AKIŞI:

İlk olarak sünnet çocuğu sünnet tahtı üzerinde ve yeniçeri askerlerinin omuzlarında mehter marşı eşliğinde salona giriş yaparak gelen konuklarınızı selamlar. Daha sonra Aile fotoğraf çekimi yapılarak keyifli anlara şahit olabilirsiniz. Daha sonra mehteran grubunu tercih etmiş iseniz mehter gösterisi olur. Semazen ve ilahi grubunu da tercih etmişseniz sema gösterisi gerçekleştirilir.

Daha fazla videoyu Youtube kanalımızdan ulaşarak izleyebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soru veya fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın sizlere bir telefon kadar uzağız…

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Randevu ve Destek
Scroll to Top